Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

te koop Huis in Centro, Nigüelas

Ref. LVA740
Prijs: 299.000 € (325.000 €)
Beschrijving van het Eigendom

Let op: dit kan het huis zijn dat aan alle wensen voldoet; aan de rand van het dorp, fabuleus uitzicht, privé zwembad, privégarage, grote werkplaats, stukje grond om fruit en groeten te verbouwen, 5 ruime zonnige terrassen, 3 aparte woonruimtes voor maximale privacy voor uw familie en gasten, 5 slaapkamers, gelegen in Niguelas, een levendig dorp met restaurants, winkels en goede toegang tot de snelweg Granada-Motril, maar te ver om deze te zien of te horen, uitzicht gegarandeerd voor de toekomst vanwege de bescherming van het natuurpark.

Indeling

Begane grond: hal, ruime woon/eetkamer met balkon en open haard, zeer grote en goed uitgeruste keuken met directe toegang tot het terras aan de voorzijde, 3 slaapkamers, 2 badkamers, trap naar tussenverdieping.

Tussenverdieping: Zeer ruime, L-vormige keuken/eetkamer/woonkamer met houtkachel en openslaande deuren naar een zonnig terras, 1 slaapkamer, 1 badkamer, privé garage met ruimte voor 2 auto`s en opslag.

Souterrain: open keuken / eetkamer / woonkamer met directe toegang tot een zonnig terras, 1 slaapkamer, 1 badkamer.

De schuur: De grote schuur is 120m2 en kan worden omgebouwd tot een prachtige werkplaats of stallen of elke vorm van opslagruimte.

BUITEN: Bij de hoofdingang van het huis is een mooie patio die leidt naar een ruim terras aan de voorkant van het huis, een trap aan de achterkant geeft toegang tot het enorme dakterras, een niveau lager ligt een gezellig zonneterras naast een van de aparte woonruimtes en trappen leiden naar het zwembad met voldoende ruimte voor ligbedden, nog een paar treden leiden naar het souterrain met nog een heerlijk zonnig terras, allemaal met hetzelfde geweldige uitzicht op het natuurpark van de Sierra Nevada. Het land is terrasvormig en beplant met enkele zeer oude olijfbomen. Er is ruimte om een moestuin aan te leggen en andere soorten bomen en kruiden te planten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie; we hebben veel extra foto`s beschikbaar.

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
Plaats van het Eigendom
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.