Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 32

Foto 31

Foto 25

Foto 33

Foto 26

Foto 27

Foto 22

Foto 23

Foto 11

Foto 30

Foto 1

Foto 16

Foto 10

Foto 9

Foto 7

Foto 24

Foto 28

te koop Huis in Centro, Nigüelas

Ref. LVA775
Prijs: 129.000 € (139.000 €)
Beschrijving van het Eigendom

Geweldige gezinswoning te koop in het gewilde dorp Nigüelas. Het is een zeer ruim huis met 3 grote slaapkamers en 2 badkamers, waarvan een en-suite. Het heeft een leuke patio op de begane grond, met een tweede terras een niveau hoger. Het heeft ook een garage en een zeer grote berging met aparte toegang tot de straat aan de achterkant van het huis. Het huis is klaar om zo in te trekken en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ruim huis voor permanente bewoning in een van de mooiste dorpen in de omgeving.

Indeling

Begane grond: De voordeur leidt naar een hal in directe verbinding naar de ruime woon/eetkamer met een open haard, het heeft toegang tot de goed uitgeruste keuken en deuren naar de patio met een trap naar het bovenste terras.

Eerste verdieping: master bedroom met zeer grote kledingkast en en-suite badkamer met toilet, wastafel en ligbad, nog 2 zeer ruime slaapkamers en een 2e badkamer met toilet, wastafel, bidet en ligbad.

Het huis is afgewerkt met hoogwaardige materialen en prachtig timmerwerk en het heeft centrale verwarming op dieselolie.

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
Plaats van het Eigendom
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.