Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Videos van de Woning

te koop Huis in Pinos del Valle, El Pinar

Ref. LVA827
Prijs: 350.000 €
Beschrijving van de Woning

Grote familie? Vaak gasten? Volwassen kinderen? Commerciële ambities? Ongeacht de reden, als u op zoek bent naar een fantastische en ruime dorpswoning met 5 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer en verschillende leefruimtes en 2 keukens; dan is deze typisch Andalusische woning misschien uw droomhuis!

Het biedt charme en kwaliteit en de centrale binnenplaats, karakteristiek voor huizen in Andalusië, zorgt ervoor dat alle loungeruimtes eromheen veel natuurlijk licht hebben. Alles in het huis is afgewerkt met eersteklas materialen en alle ramen en deuren zijn nieuw, allemaal met dubbele beglazing, en de kamers hebben gloednieuwe airconditioning units.

In totaal zijn er 4 buiten terrassen waarvan het patioterras op de begane grond een klein (verwarmd) zwembad heeft, met splinternieuwe tegels en een nieuwe zwembadpomp. De hogere terrassen hebben mooi uitzicht op het dennenbos aan de achterkant en de bovenste verdieping is een volledig privéappartement met een eigen keuken/eetkamer, woonkamer, riante slaapkamer, badkamer en een privéterras.

Alle 5 badkamers zijn vernieuwd, en uitgerust met gloednieuw sanitair en boilers (Wi-Fi bediend) en er is een wasruimte gecreëerd met nieuwe wasmachine en droger met een buitendeur naar de straat.

De indeling is als volgt.

Begane grond:
Een mooie dubbele houten voordeur geeft toegang tot de hal. Aan de rechterkant is een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer. Recht vooruit zijn dubbele deuren naar de centrale binnenplaats en aan de linkerkant is toegang tot de ruime woonkamer die is `gevouwen` rond de centrale binnenplaats met 2 sets dubbele deuren naar de centrale binnenplaats en deuren aan de andere kant geven toegang tot het patioterras aan de achterzijde met het kleine privézwembad.

Aan de andere kant van de centrale binnenplaats bevindt zich de keuken met toegang tot de nieuw ingerichte wasruimte met een deur naar de straat en een deur aan de andere kant van de keuken leidt naar het patioterras en het zwembadgedeelte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 zeer ruime tweepersoonsslaapkamers en 3 nieuw ingerichte badkamers. Een van de slaapkamers heeft een inloopkast en directe toegang tot het grote terras. Dit terras is ook vanuit de hal te bereiken. Het is een ruim terras van circa 40 m2 met uitzicht op het dennenbos aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
De bovenste verdieping is verdeeld in een mooie open keuken/eetkamer en een woonkamer met balkondeuren naar het privéterras. Op deze verdieping is ook een nieuw ingerichte badkamer en een zeer ruime en lichte slaapkamer met 3 grote ramen.

Doordat er feitelijk een privéappartement is op de bovenste verdieping leent dit huis zich behalve als een thuis voor grote families ook uitstekend voor verschillende vormen van verhuur, het is mogelijk om dit appartement als een AirBNB unit te verhuren, maar het is ook een uitgelezen mogelijkheid dit als eigenaarsappartement te gebruiken en de rest van het pand als B&B uit te baten.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over deze bijzonder interessante woning; we hebben extra foto`s beschikbaar en helpen u graag.

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.