Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Videos van de Woning

te koop Huis in Durcal, Durcal

Ref. LVA841
Prijs: 845.000 €
Beschrijving van de Woning

Op zoek naar een mooie locatie om te wonen en werken in Andalusië, maar geen zin in het drama van grote verbouwingen en de onzekerheid over legaliteit en de eindeloze bureaucratie van het verkrijgen van de juiste vergunningen? Dit is je kans!

Wij verkopen een fantastische gezinswoning met privézwembad, grote tuin, garage en prachtig uitzicht met daarnaast nog 4 aparte huizen om te verhuren, allemaal gemeubileerd en van alle gemakken voorzien, met een groot zwembad, Finse sauna, gemeenschappelijke tuinen, parkeerplaats en met alle vergunningen om commercieel te verhuren!

Dit werkelijk prachtige vakantiecomplex is gelegen in de populaire Lecrín-vallei, op slechts 20 minuten van Granada stad en een half uur van het strand. De huidige eigenaren hebben het hele complex grondig gerenoveerd, wat heeft geresulteerd in een onberispelijke accommodatie voor toeristen, in een idyllische setting welke, niet verrassend, lovende recensies ontvangt.

Het complex biedt 5 aparte woningen die allemaal vernoemd zijn naar bomen op het terrein. Een daarvan is volledig gescheiden met een eigen toegang tot de straat, parkeerplaats, privézwembad en grote tuin. De overige 4 bevinden zich verspreid over gemeenschappelijke tuinen op het zuiden die perfect zijn onderhouden en verbonden met een netwerk van paden.

Het terrein biedt verschillende terrassen en zitjes waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht over de indrukwekkende Río Dúrcal-kloof. Een zoutwaterzwembad (4 x 10m), Finse sauna en barbecue terras zorgen voor een luxe en intieme vakantielocatie.

Als de avond valt, zijn bezoekers van harte welkom om naar de sterren te kijken bij het speciaal gebouwde koepelvormige astronomische observatorium met gecomputeriseerde telescoop, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de afwezigheid van lichtvervuiling in deze ongerepte omgeving.

Bij de entree is voldoende eigen parkeergelegenheid en een receptiegebouw met een kantoor, zithoek en een toilet.

De huizen verschillen in karakter en capaciteit, variërend van een huisje met één slaapkamer, perfect voor koppels, tot een gezinswoning met 3 slaapkamers voor maximaal 8 personen. Deze kunnen individueel of collectief gehuurd worden aan in totaal max. 24 personen (privéwoning meegerekend).

De huidige eigenaren wonen in het grootste huis met eigen tuin en zwembad en verhuren de 4 kleinere huizen. Om het inkomenspotentieel te maximaliseren, zou je ook een kleiner huis als basis kunnen kiezen of in het nabijgelegen dorp wonen en het verhuurbedrijf als apart bedrijf runnen, het is gemakkelijk te bereiken voor dagelijkse bezoeken en de receptieruimte is ideaal als kantoor en ontvangstruimte voor gasten.
In 2020 werden zonnepanelen geïnstalleerd om de bedrijfskosten te verlagen en de milieu-impact van de faciliteit te minimaliseren. Satelliet-tv en WiFi zijn beschikbaar op het hele complex.

De huidige eigenaren hebben voor eigen gebruik een moestuin aangelegd en bieden hun klanten ook de mogelijkheid zelf biologische groenten te plukken en verse kruiden te snijden. De bomen in de tuinen bieden een verscheidenheid aan fruit zoals sinaasappels, citroenen, mandarijnen, granaatappel en vijgen, avocado's en walnoten.

Het eigendom wordt gemeubileerd verkocht, als lopend bedrijf, klaar om verder te gaan en eventueel uit te breiden.

Nieuwe eigenaren zullen profiteren van de reputatie die de afgelopen jaren is opgebouwd, met beoordelingen op de belangrijkste boeking sites zoals 9,9 (voortreffelijk) op Booking.com, 5 (uit 5) Uitstekend op Tripadvisor en 10 sterren op Clubrural en een 9,5 (excellente) op Trivago.es.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over dit geweldige eigendom voor een gedetailleerde beschrijving van alle verschillende huizen, de faciliteiten en meer informatie over de omgeving en het bedrijf, we kijken uit naar uw bericht.

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.