Terug


Contactar

Pand aanbevelen

te koop Huis in Restábal, El Valle

Ref. LVA847
Prijs: 79.000 € (95.000 €)
Beschrijving van de Woning

Grote gezinswoning met 4 slaapkamers in Restábal met een prachtig dakterras met panoramisch uitzicht. Het ligt in een rustige straat aan de rand van het dorp met goede toegang en parkeergelegenheid naast de deur.

Hoewel het in theorie momenteel bewoonbaar is, zijn er veel mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen, waarde toe te voegen en een eigen stempel te drukken om er zo het ideale huis in de Lecrín-vallei van te maken.

Indeling:

Begane grond: Woonkamer met houtkachel in de originele schouw met aan weerszijden ingebouwde kasten. Een boog verbindt deze kamer met de royale eetkamer die veel ruimte heeft voor meubels en een 8-persoons tafel. De keuken, hoewel zeer eenvoudig en toe aan renovatie, is ruim met een hoekhaard en veel licht door de ramen en de deur die leiden naar een kleine patio. Vanuit de keuken is toegang tot een badkamer met douche en een tweepersoonsslaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Eerste verdieping: Boven is er een gevoel van ruimte en licht met brede trappen, 3 grote kamers en een badkamer met ligbad en douche. De huidige eigenaren hebben de ruimte ingedeeld in 2 slaapkamers, een badkamer en een 2e woonkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras met prachtig uitzicht op het dorp. Via een metalen trap bereikt je het grote dakterras van ongeveer 60m2, de ideale plek om te genieten van het 360º uitzicht met voldoende ruimte om te zonnen, te eten en bijvoorbeeld een buitenkeuken te installeren.

Neem gerust contact op voor meer informatie over dit heerlijke huis, gelegen op een mooie locatie in het populaire dorp Restábal in het hart van de Lecrin Vallei. We hebben veel extra foto?€?s beschikbaar op aanvraag.

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.